ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ανακαίνιση Σπιτιού: Μύθοι και πραγματικότητες...

Αυτή η ενότητα, θα ολοκληρωθεί σε μερικές ενότητες, με τον γενικότερο τίτλο:   
Ανακαίνιση Σπιτιού: Μύθοι και πραγματικότητες...

Όπως κάθε τί στην ζωή, έτσι κι η ανακαίνιση ενός σπιτιού, έχει περιβληθεί από μύθους. Υπάρχει όμως κι η πραγματικότητα. Ας δούμε παρακάτω, κάποιους μύθους και την πραγματικότητα.

Μύθος 1ος: Καλύτερα να κάνω την ανακαίνιση του σπιτιού μου μόνος μου. Έτσι, θα κερδίσω χρήματα.
Η πραγματικότητα: Όταν κάνουμε μια ανακαίνιση μόνοι μας, σχεδόν πάντα, μάς κοστίζει παραπάνω χρήματα κι ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός.
Οι προσφορές που παίρνουμε από τους εργολάβους ή τους μαστόρους, για την κάθε εργασία ξεχωριστά, είναι προσφορές που απευθύνονται σε ιδιώτη.
Αυτό σημαίνει πως θα είναι αυξημένες, τουλάχιστον κατά 10% . Αυτό συμβαίνει διότι ο ιδιώτης, δεν είναι σε θέση να τροφοδοτεί με εργασία τον εργολάβο ή τον μάστορα, σε μόνιμη βάση.
Στην περίπτωση όμως μιας εταιρίας, οι προσφορές που θα δώσει ο εργολάβος ή ο μάστορας για την ίδια εργασία, θα είναι μειωμένες, ώστε η εταιρία να προτιμήσει τον συγκεκριμένο από κάποιον άλλον, μιας κι η εταιρία, είναι σε θέση να παρέχει εργασία σε πιο μόνιμη βάση. 
Ακόμη, τα υλικά που θα αγοράσει ένας ιδιώτης, θα είναι στην τιμή λιανικής, ενώ τα υλικά που θα προμηθευτεί η εταιρία, θα είναι μειωμένες κατά το ποσοστό εκπτώσεως που καθιερωμένα γίνονται στους εργολάβους. Επομέως, το να κάνει κάποιος την ανακαίνιση του σπιτιού του μόνος του, δεν συνεπάγεται πως θα μπορέσει να ρίξει το κόστος.
Εμείς στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ, προσπαθούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες δυνατές τιμές, μιας και γνωρίζουμε πως ο κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να κάνει μια ανακαίνιση στο σπίτι του, δεν είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642