ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού


Η ανάθεση μιας Ολικής Ανακαίνισης σε μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα, είναι ένας από τους τρόπους για να ολοκληρώσει κάποιος μια ανακαίνιση. Ένας άλλος τρόπος, είναι να γίνει η ανακαίνιση από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, όπου θα κληθεί ο ιδιοκτήτης να πάρει την ευθύνη του αποτελέσματος, να είναι υπεύθυνος για την αρτιότητα των κατασκευών, καθώς και ν' αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωση των συνεργείων που θα απασχοληθούν στο έργο.

Η πρώτη λύση, είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή για πολλούς λόγους, με κυριότερους τους εξής:
  1. Είναι πιο οικονομικός τρόπος.
  2. Είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος.
  3. Είναι ο πιο γρήγορος.
  4. Είναι ο τεχνικά ορθότερος τρόπος.
  5. Είναι λιγότερο ψυχοφθόρος, εάν φυσικά γίνει και η σωστή επιλογή του συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση, ο σοφός λαός λέει πως : "Αν δεν παντρέψεις παιδί και δεν κτίσεις σπίτι, δεν μπορείς να καταλάβεις τί πάει να πει ζωή". Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για παντρέψουμε το παιδί σας, αλλά σίγουρα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να κτίσετε το σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κι εμείς στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ λέμε, «Τολμήστε να μας συγκρίνετε!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642