ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Έφτασαν τα Φωτοβολταϊκά Κεραμίδια.

Πέρα από την ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας, τα φωτοβολταϊκά το τελευταίο διάστημα εξελίσσουν και την εμφάνισή τους. Αντί να τοποθετηθούν πλαίσια πάνω από τα υπάρχοντα κεραμίδια της στέγης σας μπορούν να αντικατασταθούν από φωτοβολταϊκά με τη μορφή κεραμιδιού.
Το μόνο πρόβλημα είναι το χρώμα τους καθώς περιορίζονται σε αποχρώσεις του μαύρου και του μπλε για καλύτερη απόδοση. Η εγκατάστασή τους είναι μια πολύ απλή διαδικασία και δεν διαφέρει ιδιαίτερα από μια εγκατάσταση απλών κεραμιδιών. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε στέγη συνδυάζοντας την παραγωγή ενέργειας με ένα πολύ ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα, που μπορεί να εφαρμοστεί σε παραδοσιακά κτίρια.  από εδώ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642