ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αφιέρωμα Μόνωση: Α' μέρος - Υγρομόνωση Ταράτσας με Ασφαλτόπανο

Υγρομόνωση ταράτσας



Αναλαμβάνουμε κάθε είδους Μόνωση, με συνέπεια, εγγυημένη εργασία και άψογη εφαρμογή του εκάστοτε μονωτικού υλικού. Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία και τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Γενικές πληροφορίες:
Την ταράτσα , για να μην έχουμε υγρασίες που φθείρουν το κτίριο, είναι καλό να την μονώνουμε, τουλάχιστον με μια υγρομόνωση. Οι τρόποι για να αντιμετωπιστεί το θέμα της υγρομόνωσης, είναι αρκετοί, αλλά θα επικεντρωθούμε στους επικρατέστερους και τους πλέον αποτελεσματικούς. Αυτοί είναι:


α.Υγρομόνωση με ασφαλτόπανο

Το ασφαλτόπανο είναι ένας τρόπος υγρομόνωσης, πολύ αποτελεσματικός, αλλά καλό είναι να σκεπάζεται και να μην αποτελεί την τελική βατή επιφάνεια, διότι ελαχιστοποιείται η διάρκεια ζωής του. Αν σκεπαστεί, είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό και μεγάλη διάρκεια ζωής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642