ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αφιέρωμα Μόνωση: B' μέρος - Υγρομόνωση Ταράτσας με Επαλειφόμενο Στεγανωτικό

Υγρομόνωση με επαλειφόμενο στεγανωτικό


Ένας τρόπος που συνεχώς κερδίζει έδαφος στην μάχη των υλικών για την αντιμετώπιση της υγρομόνωσης, είναι τα επαλειφόμενα στεγανωτικά.



Υπάρχουν προϊόντα ενός ή και παραπάνω συστατικών, τσιμεντοειδούς ή πολυουρεθανικής βάσεως, όπου στην ουσία δημιουργούν μια αδιαπέραστη προστατευτική μεμβράνη προστασίας από την εισχώρηση νερού και την δημιουργία των πολύ σημαντικών προβλημάτων της υγρασίας.

Με εγγύηση από 10 έως 25 έτη, είναι σαφώς μια πολύ καλή λύση για όλα τα προβλήματα υγρασίας κι εισροής υδάτων.

Το βάρος που προσδίδουμε στην πλάκα είναι ελάχιστο, δημιουργείται τελική βατή επιφάνεια και το πλέον σημαντικό, είναι πως σε περίπτωση που επιθυμούμε να τοποθετήσουμε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα ή μια κεραία για τηλεόραση ή να κάνουμε μια τρύπα για οποιονδήποτε λόγο, σε αντίθεση με τα ασφαλτόπανα, μπορούμε να επισκευάσουμε την μόνωση τοπικά με απόλυτη σιγουριά κι ασφάλεια, πως δεν θα περάσουν νερά στην πλάκα.

Επιδέχονται την επικόλληση πλακιδίων, χωρίς να είναι απαραίτητη για να σκεπάσουμε την μόνωση, αλλά ως διακοσμητικό στοιχείο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642