ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση "Οικονομική Έκθεση" στο γήπεδο του Tae Kwon Do από 28-30 Σεπτεμβρίου 2012.

Όπως αναγράφει και το διαφημιστικό, από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ", η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα.

Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τους πλέον αρμόδιους, ποιές είναι οι εναλλακτικές μορφές θέρμανσης που υπάρχουν, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, το κόστος τους, τους λόγους που τις κάνουν να υπερέχουν έναντι των συμβατικών τρόπων που είναι διαθέσιμοι κατά κύριο λόγο στην αγορά κι όλα τα τελευταία νέα από τον συγκεκριμένο χώρο.

Η γνώμη μας είναι πως καλώς γίνονται τέτοιες εκθέσεις στην χώρα μας και πως εμείς καλό είναι να τιμήσουμε αυτήν την προσπάθεια με την παρουσία μας.

Τί καλύτερο από το ενημερωθούμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για κάτι που μας ενδιαφέρει όλους;

Με το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης να αγγίζει το 1,50 €, η θέρμανση καθίσταται για πολλούς συνανθρώπους μας, ένα είδος πολυτελείας.

Υπάρχουν όμως πολλοί εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης και στην συγκεκριμένη έκθεση, θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε όλους συγκεντρωμένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642