ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Απαλλαγείτε από τα κλειδιά! Τώρα θα ξεκλειδώνετε το σπίτι με το iPhone σας.

Απαλλαγείτε από τα κλειδιά! Τώρα θα ξεκλειδώνετε το σπίτι με το iPhone σαςΕίστε από αυτούς που ξεχνούν τα κλειδιά τους ή τα χάνουν συνεχώς και προτιμούν μια ευκολότερη λύση για να ξεκλειδώνουν την πόρτα τους σπιτιού τους ή να απαλλαγούν δια παντώς από αυτά; Τη λύση έρχεται να δώσε η νέα συσκευή ονόματι August Smart Lock.
Το νέο σύστημα ασφαλείας επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν την πόρτα του σπιτιού τους χωρίς κλειδιά, αρκεί να έχουν κατεβάσει στο κινητό τους -iOS ή Android- την απαραίτητη εφαρμογή.
Η διαδικασία έχει ως εξής: Το σύστημα τοποθετείται σε οποιαδήποτε σχεδόν κλειδαριά πόρτας και για τη λειτουργία του, το μόνο που απαιτείται είναι δύο ΑΑ μπαταρίες.
Όταν ο χρήστης βρεθεί έξω από το σπίτι του, το σύστημα ανιχνεύει το κινητό τηλέφωνο μέσω τεχνολογίας Bluetooth Low Energy και αυτομάτως η πόρτα ανοίγει.
Μάλιστα, το νέο σύστημα μπορεί να συνδεθεί έως και με δέκα διαφορετικές συσκευές προκειμένου να αποκτούν ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι όλοι εκείνοι που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης. Η κυκλοφορία του August Smart Lock αναμένεται στα μέσα στο 2013 ωστόσο στο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προπαραγγείλουν από το διαδίκτυο έναντι 153 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642