ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ενεργειακή Αναβάθμιση _ Πρόγραμμα "Χτίζοντας το Μέλλον".

Σας παραθέτουμε ένα χρήσιμο link, το οποίο αφορά στο πρόγραμμα "Χτίζοντας το Μέλλον".


Το πρόγραμμα αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων, διότι είναι ενεργοβόρα, πράγμα που σημαίνει πρακτικά πως χρειάζονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας για την ψύξη τους, την θέρμανσή τους και την γενικότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το πρόγραμμα, τελεί υπό την αιγίδα των ΥΠΕΚΑ, ΚΑΠΕ, ΕΣΠΑ, ΕΕ, ΕΠΠΕΡΑΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, χωρίς κανένα περιορισμό.

Στηρίζεται και επιδιώκει τη συνειδητή συμμετοχή όλων των πολιτών, που θέλουν να ζουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον στο σπίτι ή στη δουλειά, είτε είναι απλοί καταναλωτές είτε διαχειριστές, είτε έμποροι και κατασκευαστές, εγκαταστάτες ή παραγωγοί.

Το Πρόγραμμα αποτελεί μια σύμπραξη ανάμεσα στο δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και τους πολίτες. Η σύμπραξη αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο εθελοντικών συμφωνιών με τη βιομηχανία και το εμπόριο, ώστε ο πολίτης να έχει στη διάθεσή του πιστοποιημένα προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών, σε πολύ καλύτερες τιμές από αυτές της τρέχουσας αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642