ΚΕΙΜΕΝΟ

Το ιστολόγιο www.kataskevispition.blogspot.gr , είναι μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για όλα τα νέα σχετικά με την οικοδομή, τον χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κτιρίων. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με άρθρα για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, με συμβουλές κι όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον χώρο.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ανακαίνιση Σπιτιού_Κουφώματα : Τα είδη των κουφωμάτων.

Ξύλινα Κουφώματα

Φωνάξτε μας στον χώρο σας για την καλύτερη επί τόπου μελέτη και την έκδοση οικονομικής προσφοράς.

Τα ξύλινα κουφώματα, κάποτε ήταν και τα μοναδικά κουφώματα που υπήρχαν, λόγω του ότι το κούφωμα αλουμινίου, ενσωματώθηκε στην κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, η τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων, είναι υποχρεωτική από το νόμο ακόμη και σήμερα, για λόγους αισθητικής της ευρύτερης περιοχής.

Είναι σίγουρα μια επιλογή που κοστίζει περισσότερα χρήματα, όμως σε κάθε περίπτωση, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός αυτό και σίγουρα αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που κοστίζουν.

Τα ξύλινα κουφώματα, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε από τα κουφώματα αλουμινίου ή από τα συνθετικά κουφώματα και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα ξύλινα κουφώματα που γνωρίζουν κάποιοι, με τα μονά τζάμια και χωρίς καθόλου λάστχια περιμτερικά, με αποτέλεσμα να μπάζουν κρύο κι αέρα από παντού. Τα σημερινά ξύλινα κουφώματα, είναι κατασκευές άρτιες, αντοχής κι εφάμιλλα της αισθητικής. Με διπλούς υαλοπίνακες και λάστιχα στεγάνωσης, μπορούν να εγγυηθούν μια κατασκευή που θα παραμείνει αναλοίωτη στο χρόνο.




Κουφώματα Αλουμινίου

Φωνάξτε μας στον χώρο σας για την καλύτερη επί τόπου μελέτη και την έκδοση οικονομικής προσφοράς.

Μια σταθερή επιλογή για τα κουφώματα, είναι τα κουφώματα αλουμινίου. Ιδανικά για την αποτύπωση κάθε είδους αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με άψογη αισθητική και τέλεια εφαρμογή. Υπάρχουν από πολύ ελαφριές κι οικονομικές σειρές, μέχρι πολύ βαριές και δαπανηρές λύσεις, για κάθε γούστο.

Συνθετικά Κουφώματα - PVC

Φωνάξτε μας στον χώρο σας για την καλύτερη επί τόπου μελέτη και την έκδοση οικονομικής προσφοράς.

Ένα άλλο είδος κουφωμάτων, είναι τα Συνθετικά Κουφώματα ή αλλιώς κουφώματα από PVC. Διατίθενται σε όλους τους γνωστούς τύπους κουφωμάτων (ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα χωνευτά, συρόμενα επάλληλα), σε όλα τα χρώματα, καθώς και σε απομιμήσεις ξύλου. Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες προσφέρουν άκρως αξιόπιστες λύσεις και ποιότητα που μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση.

Τα συνθετικά κουφώματα είναι η πιο οικονομική αλλά εξίσου αποτελεσματική επιλογή για τα κουφώματα.

Είναι πολύ αποτελεσματικά στην ηχομόνωση και στην θερμομόνωση του κτιρίου.

Υπάρχουν οι αρνητικές απόψεις για τα συνθετικά κουφώματα, όπως το ότι «κιτρινίζουν» ή πως μετά από λίγο «σπάνε», αλλά όλα αυτά είναι ένας μύθος που στερεί από όσους κτίζουν ή ανακαινίζουν, την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα καταπληκτικό προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

http://megaswf.com/f/2433642